ART&CRAFT BY TEO

Reinventează-ți hainele

vechi prin pictură

3 articole vestimentare ce pot fi transformate pentru ca tu să te simți specială și plină de încredere!

Înscrie-te acum pentru a obține ghidul gratuit și vei primi tot ce trebuie să știi pentru a te simți plină de încredere și a-ți dezvolta abilități noi!

Unde să îți trimit ghidul "Reinventează-ți hainele vechi

prin pictură"?

  • Când te înscrii, îți voi mai trimite e-mailuri ocazionale cu conținut/resurse/lecții suplimentare, totul gratuit - de la care te poți dezabona oricând

REINVENTAREA HAINELOR VECHI

PRIN PICTURĂ ÎȚI VA ADUCE:

Experiență personalizată și încredere în sine sporită

Vei descoperind cum să creezi haine care sunt cu adevărat unice și reflectă personalitatea ta. Vei câștiga încredere în tine prin faptul că vei purta hainele pe care le-ai transformat cu pasiune și imaginație, atrăgând atenția și primind aprecieri din partea celor din jur.


Economii substanțiale și sustenabilitate

Pictura textilă nu numai că adaugă valoare hainelor vechi, dar și reduce nevoia de a cumpăra haine noi. Asfel vei contribui și tu la reducerea risipei textile.


Relaxare și dezvoltare personală prin artă

Pictura textilă este o modalitate excelentă de a te elibera de grijile zilnice și de a-ți dezvolta abilități artistice noi.

"wow, nu stiu cu ce sa incep! o experienta superba cu draga de Teo, este un om extraordinar si isi da toata silinta sa puncteze ceea ce ii ceri, ce are de facut - pentru mine a facut un tablou pe comanda, un cadou special pe care i l-am facut sotiei cu ocazia zilei de nastere - am rugat-o pe Teo sa picteze un tablou cu cele doua pisici ale noastre - Teo mi-a cerut multe fotografii si filmulete si a facut un tablou extraordinar, fara sa cunoasca pisicile, dar, chiar si asa, a surprins perfect esenta lor! o recomand cu mare drag!"

- Silviu Tudor

CE SPUN ALȚII

"Am cumparat 2 lucrusoare minunate de la Art&Craft Teo si sunt atat de incantata! Creatiile florale te fac pur si simplu sa visezi iar pictura pe textile este impecabila. Magnoliile pictate, in special, mi se par magice si cuvintele motivationale atat de potrivit alese: simple, frumoase si perfecte pentru a surprinde si aminti din esentele vietii. Recomand cu drag!"

- Monica P.

Despre TEODORA BALATE

Artist, mamă, iubitoare de culori, de artă și creatoare de frumos

Cum am ajuns aici? Este un drum de mulți ani ... pot spune că pasiunea mea pentru pictură a început încă din copilarie când am început să pictez pereții camerei mele 😁, apoi a fost încurajată prin timpul petrecut cu bunica mea care mi-a insuflat pasiunea ei pentru desen și a continuat în adolescență cu pregatire în cadrul unui atelier de pictură a unei profesoare de la Liceul de Artă din Brasov, iar în anul 2009, după ce am devenit mamă, am reluat în Brașov lecțiile de pictură în cadrul școlii de pictură a Magdei Vacariu.

Si pentru că mereu mi-au plăcut hainele cu modele interesante, unice, în anul 2019 am început să îmi dedic mai mult timp picturii pe textile, să studiez cum pot transforma hainele în ARTĂ de PURTAT.

Descarcă acum ghidul "REINVENTEAZĂ-ȚI HAINELE VECHI PRIN PICTURĂ" și obține inspirație creativă, încredere în sine, abilități artistice noi, contribuind la reducerea cantității de deșeuri textile și la diminuarea impactului negativ asupra mediului!

© Copyright 2023 Art&Craft by Teo SRL. Toate drepturile sunt rezervate